Hi.nl

door |

[screenshot url=”www.hi.nl”]
De online shop van Hi heeft een enorme groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Het scherpe online aanbod, de extra brede toestel-line up en een zeer goed converterende webshop hebben hier aan bijgedragen. Dit jaar zal de winkel nog meer worden geoptimaliseerd en is er extra budget om de online en offline communicatie te intensiveren. Kortom, dit is hét moment om hiervan mee te profiteren!

2015:
Hi is KPN

Het abonnement of prepaid van Hi-klanten is gewijzigd naar een abonnement van KPN. Voor vragen, opmerkingen of het inloggen in MijnKPN kun je vanaf nu terecht op KPN.com. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement met toestel of een voordelige Sim Only? Neem dan een kijkje in onze shop voor de beste KPN-deals.

Ga nu direct naar Hi.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 3,90 out of 5)
Laden...