GSMwijzer

door |

[screenshot url=”www.gsmwijzer.nl”]
GSMwijzer.nl is onderdeel van het bedrijf Websend BV. Websend BV is al ruim 13 jaar actief op de online telecommarkt met onder andere haar webwinkel ‘Studentmobiel.nl’ (mobiele telefoons en abonnementen voor studenten en niet studenten). Op dit moment zijn er diverse marketing activiteiten gestart voor GSMwijzer.nl: zelfde activiteit maar dan gericht op een breder publiek. Nu en op korte termijn zullen we op de belangrijkste plaatsen (online/offline) terug te vinden zijn en zo bouwen aan de naamsbekendheid van GSMwijzer.nl.

Door de jarenlange ervaring beschikt GSMwijzer.nl over een compleet assortiment van de verschillende internationale GSM fabrikanten (o.a. Nokia, Samsung, SonyEricsson, HTC, Apple en LG). Als een van de eersten is onze website in staat om de nieuwste types aan te bieden, altijd tegen de scherpste prijzen.
GSMwijzer.nl heeft uitstekende afspraken met de mobiele providers van Nederland (T-Mobile, KPN, Hi, Telfort, Vodafone). Naast supervoordelige GSM toestellen (met of zonder abonnement) bieden wij de goedkoopste SIM-only abonnementen aan.

GSMwijzer.nl staat voor: een uitgebreid assortiment GSM toestellen en abonnementen tegen de laagste prijzen en snelle levertijden.

Ga direct naar Gsmwijzer.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...