GSM.nl

door |

[screenshot url=”www.gsm.nl”]
GSM.nl is al ruim 15 jaar dé grootste aanbieder van mobiele telefoons en abonnementen via het internet.
Met ons uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service steken wij met kop en schouders uit boven de rest.

Verloopt binnenkort uw huidige mobiele abonnement, en u wilt een cadeau?

Als u wilt u overstappen naar een nieuwe telecomaanbieder of wilt u uw huidige abonnement verlengen? Bij GSM.nl heeft u de mogelijkheid om in beide situaties een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen. Op GSM.nl vindt u het meest actuele aanbod aan telefoons in combinatie met aantrekkelijk abonnementen.

De nieuwste smartphones, telefoons zonder touchscreen en een telefoon in combinatie met aantrekkelijk cadeaus zijn bij ons te vinden. Bijvoorbeeld laptops, TV’s of tablets.

Alle merken, toptoestellen en providers bij GSM.nl

GSM.nl verkoopt de meest populaire telefoonmerken. Topmerken zoals Apple, Samsung, Nokia, Sony en HTC zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast is GSM.nl officieel dealer van alle Nederlandse netwerken: aantrekkelijke abonnementen van T-Mobile, Hi, KPN, Telfort en Vodafone, maar ook Tele2 en HollandsNieuwe zijn bij ons verkrijgbaar.

Kwaliteit, service en overzicht

GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Zo kunt u op een gebruiksvriendelijke manier een telefoon+abonnement uit onze webshop selecteren.

 

Klik hier om naar GSM.nl te gaan, en kijk welk cadeau u bij uw GSM abonnement kunt krijgen.


Shop: GSM.nl
Website: www.gsm.nl
E-mailadres: info@gsm.nl
Klantenservice: 0314-668811
Fax: nb
Adres: Postbus 219 7040AE ’s Heerenberg
Keurmerk: Geen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,40 out of 5)
Laden...