GSM Warenhuis

door |

[screenshot url=”www.gsmwarenhuis.nl”]
GSM Warenhuis is geen online gsm shop meer, maar nu een algemeen informatiepunt over GSM’s

Zoals op de site is te lezen:
Zo nu en dan komt een van deze bedrijven met de uitrol van een nieuwe telefoon, applicatie of abonnementsvorm die al haar concurrenten doet huiveren. Het zijn deze opmerkelijke mijlpalen in deze branche die we zo goed mogelijk op de voet proberen te volgen. Hier doen we vervolgens gepassioneerd verslag van zodat ook jullie, onze lezers, geïnspireerd kunnen raken door wat er in deze wereld van mobiele telefonie omgaat.

Heb je zelf onlangs een noemenswaardig weetje gespot of wil je eens bloggen voor onze site, neem dan gewoon contact met ons op via het contactformulier op de site. Wie weet staat jouw schrijven binnenkort te shinen op onze homepage.

Klik hier om naar GSM Warenhuis te gaan.


Shop: GSMwarenhuis.nl
Website: www.gsmwarenhuis.nl
E-mailadres: info@gsmwarenhuis.nl
Klantenservice: 0840 – 030880
Fax: 024 – 3743440
Adres: Postbus 6874, 6503 GJ Nijmegen
Keurmerk: Qshops

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...