hollandsnieuwe.nl

door |

hollandsnieuwe is een nieuwe mobiele aanbieder
[screenshot url=”www.hollandsnieuwe.nl”]
hollandsnieuwe is een nieuwe aanbieder van mobiele telefonie. Wij kijken met een frisse blik naar de wereld en doen dingen anders dan anders. Dus lanceren wij een nieuw type abonnement: het voorafvoordeel abonnement. We combineren de voordelen van een abonnement en prepaid op een unieke manier.
Daarmee biedt hollandsnieuwe je het beste van 2 werelden. Je profiteert van de lage prijzen van een abonnement. Maar omdat je vooraf betaalt, heb je de controle van prepaid. Wij hanteren geen credit check, want iedereen is welkom.
altijd hetzelfde tarief

hollandsnieuwe is anders. Zo betaal je de kosten van je abonnement en eventueel extra beltegoed vooraf. Bij ons profiteer je daarom van superlage tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet. Je kiest een maandelijkse bundel die bij je past. Bellen en sms’en kan met iedere voorafvoordeel bundel. Maar als je ook wilt internetten, dan kies je voor één van de voorafvoordeel extra bundels, inclusief mobiel internet. Beltegoed bijkopen kan uiteraard ook tegen hetzelfde lage tarief.
geen verrassingen

Bij hollandsnieuwe bel, sms en internet je vanuit één bundel. Als je bundel bijna op is, krijg je van ons een berichtje. Je kunt er dan zelf voor kiezen je bundel aan te vullen. Bij hollandsnieuwe krijg je zo nooit een verrassend hoge rekening achteraf. 100% gegarandeerd. Als je de bundel niet helemaal opmaakt, neem je het restant automatisch mee naar de volgende maand. Je maandelijkse bundel en extra beltegoed zijn altijd drie maanden geldig. Het beltegoed dat je als eerste hebt gekocht, wordt als eerste gebruikt.
volledige controle

De abonnementen van hollandsnieuwe geven je maximale controle over je uitgaven. Heb je een keer niet genoeg aan je beltegoed, dan kun je altijd eenvoudig extra beltegoed bijkopen. Voor extra beltegoed geldt hetzelfde lage tarief als binnen je bundel. Daarnaast kun je maandelijks gratis overstappen naar een hogere of lagere bundel. Alles is eenvoudig online te regelen.

Ga naar hollandsnieuwe en kijk of dit wat voor u is.