T-mobile.nl

door |

[screenshot url=”www.t-mobile.nl”]
Over T-Mobile in Nederland
T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T‑ Mobile bedient meer dan 5,4 miljoen klanten in Nederland (per 1 oktober 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T‑Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T‑Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld.

Als onderdeel van Deutsche Telekom concentreert T‑Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. De dochterondernemingen van Deutsche Telekom leveren aan het begin van oktober 2009 mobiele diensten aan meer dan 150 miljoen klanten. Zij doen dit via een gemeenschappelijk platform gebaseerd op GSM, ’s werelds meest succesvolle digitale draadloze standaard. T‑Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met naadloze trans-Atlantische dienstverlening.

T‑Mobile maakt ook deel uit van FreeMove, een alliantie van de vier leidende Europese mobiele operators – Orange, TIM (Telecom Italia Mobile), T-Mobile and TeliaSonera. Hiermee ondersteunt FreeMove haar klanten in hun communicatiebehoeften, wanneer zij op reis zijn in het buitenland, op een manier zoals zij thuis gewend zijn.

Ga nu direct naar T-Mobile.nl en kijk welke gsm aanbiedingen ze online hebben.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,80 out of 5)

Laden...