ThePhonehouse

door |

[screenshot url=”www.phonehouse.nl”]
Wie is ThePhoneHouse?
The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben we in Nederland de meeste winkeldeuren. We hebben maar liefst 181 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat de klanten van ons verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.

Wat bieden wij u als klant?
The Phone House verkoopt telefoons zonder en met abonnement, Sim OnlyADSLAccessoires en Prepaid toestellen. We zijn onafhankelijk en verkopen dus ieder netwerk. Voor meer informatie zie The Phonehouse.
Met onze webwinkel willen we binnen enkele jaren marktleider worden in Online Nederland. Dit kunnen we doordat we altijd de beste deals en aanbiedingen verkopen en daar bovenop ook nog eens de beste service verlenen. Heb je online iets besteld, maar het bevalt niet of er is iets mis mee? Dan kun je altijd terecht in één van onze winkels. De beste service voor al onze klanten.

Ga nu direct naar The Phonehouse en bekijk de aanbiedingen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 4,40 out of 5)
Laden...