Blog

Telecom4all.com – Weblog, telecom weetjes en nieuws


 

1 Januari 2016 – Robin Mobile

Robin Mobile is de eerste en enige mobiele aanbieder die écht onbeperkt internet, SMS’en en bellen aanbiedt! En dat voor een vast bedrag per maand (al vanaf € 29,95). Bovendien is Robin Mobile dagelijks opzegbaar en zit je dus niet vast aan een contract of abonnement en is er geen kredietcheck. Robin Mobile maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Ontstaan van de Robin Mobile als onderneming
Het is allemaal begonnen in juni 2012 met de onvrede die Wilfred Rottier voelde bij consumenten die voortdurend buiten hun bundel of de abonnementsvorm gaan. Dit naast het feit dat mensen überhaupt niet weten wat hun verbruik in de komende maanden en jaren zal zijn en daardoor geen idee hebben welke bundel of abonnementsvorm ze moeten kiezen. Rottier voelde dat het systeem niet klopte en drastisch moest veranderen.

Wilfred Rottier is sinds 1997 actief in de telecommarkt en heeft sindsdien al heel wat verandering teweeggebracht. In 2005 ontwikkelde hij een prepaid SIM kaart waarmee je heel goedkoop naar het buitenland kan bellen. Ook dit initiatief werd gedreven door het feit dat mobiele aanbieders hun klanten veel te hoge tarieven in rekening brachten voor het bellen naar het buitenland. Ortel Mobile was geboren en in drie jaar tijd werd Ortel Mobile de meest succesvolle prepaidaanbieder in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voor het prepaid mobiel bellen naar het buitenland tegen extreem lage tarieven.

Benieuwd naar de vaste lage prijzen van Robin Mobile? Ga naar de “Robin Mobile pagina”