Over ons

Wie of wat is nu precies Telecom4all.com?

Telecom4all.com is al sinds 1995 op internet aanwezig, dus we weten ondertussen wel de klappen van de zweep.
Het begon als GSM toestellen reviews, en in die tijd, we schrijven 1995, waren er nog niet zoveel GSM toestellen. De alom bekende “koelkasten” werden steeds groter, en de steeds vernieuwende toestellen volgden op een gegeven zich in kort tempo op.

In de jaren daarop hebben we altijd de GSM markt in de gaten gehouden, en van het jaar 2000 tot half 2015 hebben we op vele vlakken altijd iets met Telecom. De laatste jaren werden providers met elkaar vergeleken, en zodoende kon de klant zijn voordeel doen, met bv gratis cadeau’s bij een GSM abonnement.

Vanaf Oktover 2015 hebben we het roer totaal omgegooid, en zijn we meer op het pad van het vergelijken ge-ent.

We hebben nu een onafhankelijk GSM abonnementen overzicht, met dagelijks updates! Iedere dag de beste GSM deals, van de meeste bekende GSM providers.

Zo hebben overzichten van de “gewone” GSM abonnementen, sim-only, en als bonus laten we ook nog eens een overzicht zien van, Alles in één, dus TV, Internet en Bellen in één pakket.

Er wordt wel gevraagd, of we onafhankelijk zijn. Daar kunnen we kort in zijn, jazeker, we hebben totaal geen binding met welke provider of instantie dan ook. Het overzicht wordt dagelijks door een script geupdate, en we hebben daar geen invloed op. Het is aan de providers zelf om te zorgen dat ze de goedkoopste zijn, of blijven.

We verkopen zelf geen abonnementen, we bieden alleen een compleet overzicht. Het is aan de klant welk product ze aanklikken, en daar krijgen wij dan een kleine vergoeding voor. Wij zijn zeer transparant wat we doen, en eerlijkheid duurt het langst, vandaar dat we hier uitleggen wat we precies doen.

We wensen u veel plezier op onze website, en we hopen natuurlijk dat u een goede prijs kunt vinden voor uw GSM abonnement, simonly of 3 in 1.

Team Telecom4all.com